SARA MAESE, L’ESTAMPADORA DE NIMFES

Sara Maese és d’aquelles persones que desprenen una energia especial. Originària de Ceuta, després de viure un temps a Holanda ha tornat a les seves arrels per seguir estampant el seu univers de personatges feliços sobre tot tipus de productes, des de postals fins cascs de moto, blocs de notes… o les joies infantils de la col·lecció Nimfes que hem creat conjuntament.

Amb molts projectes entre mans i un exèrcit de gairebé 20K de followers a Instagram, Sara s’està fent un nom propi en el món de la il·lustració. El seu estil, ple de frescor, contagia alegria i bon humor. Amb aquesta entrevista, descobrim a la nena que porta dins.

Sara, defineix-te amb tres paraules.
Constant, responsable i tranquil·la.

WLA-SARA-MAESE-JOIDART-BARCELONA-09

Quan i com vas saber que volies ser il·lustradora?
La veritat és que mai m’ho havia plantejat seriosament. La il·lustració és una cosa que sempre m’havia agradat, però jo en realitat anava per dissenyadora gràfica, pensava que tenia més aptituds per això que per il·lustradora. La cosa és que, durant l’època en què vaig estudiar disseny gràfic i gràcies a les eines que ens van donar en aquests estudis, vaig entendre que potser sí que era més apta del que jo creia i vaig optar per tractar de tirar per aquest camí.

Resumeix-nos la teva trajectòria artística.
Doncs sincerament porto molt poc temps dins el món de la il·lustració, un any i pocs mesos, encara que ja abans havia fet petites coses. La primera oportunitat important que vaig tenir va ser gràcies a Charuca, després vaig entrar a l’agència que em representa que és Monday2Friday i poc a poc han anat sortint més col·laboracions i projectes interessants. Suposo que això seria més fàcil d’explicar d’aquí a uns anys que ara que és tot tan recent.

Com defineixes el teu estil?
Fresc, alegre, orgànic i colorit.

WLA-SARA-MAESE-JOIDART-BARCELONA-12

En què t’inspires?
En les coses que m’agraden i la vida diària.

De tots els teus treballs, quins destacaries? Per què?
Pel que fa a treballs remunerats suposo que probablement el que més destacaria seria el de Charuca per ser el primer que vaig fer i perquè va ser una gran oportunitat veure les meves il·lustracions plasmades en una cosa física per primera vegada.
I si parlem de projectes personals sense cap mena de dubte el meu treball de patterns estiuencs, va ser el primer que vaig fer i un dels que encara em sento totalment satisfeta i contenta de veure.

Què et va impulsar a col·laborar amb Joid’art?
Per començar, m’agrada molt que sigui una marca que elabora artesanalment totes les seves peces perquè per a mi és molt important donar suport a marques espanyoles que creïn els seus propis productes. Però, a més, em va semblar molt bonica la idea de poder materialitzar certs elements dels meus dibuixos en joies per nenes.

WLA-SARA-MAESE-JOIDART-BARCELONA-10

jewels online shop Joid'art

Com ha estat el procés creatiu d’aquest projecte?
Després de rebre el briefing vaig fer uns primers esbossos, després d’aquí vaig passar a la construcció dels personatges, arranjaments i després dels patterns i un cop ja va estar tot això llest es van muntar els respectius packagings de cada línia i també el mapa que acompanyaria a les diferents joies.

Què t’agrada fer quan no dibuixes?
Normalment llegir, veure alguna sèrie o pel·lícula, sortir amb els meus amics a donar una volta i sopar o caçar Pokémons, estar amb els meus gats i jugar a videojocs.

Una producte que t’agradaria estampar (i encara no ho hagis fet)
Suposo que seria molt interessant veure les meves il·lustracions en alguns productes d’alimentació o de bellesa.

Un paisatge a dibuixar
M’agraden molt els motius de platja, encara que jo no sigui una persona molt d’estiu o de platja, així que qualsevol opció tropical o relacionada estaria genial.

Un color
Encara que no l’utilitzo massa en els meus dibuixos, el verd.

Una obra d’art
La gran onada de Kanagawa d’Hokusai i El jardí de les delícies de El Bosco.

¿Amb quina de les nimfes que has creat per Joid’art et quedes? Per què?
Crec que amb la “Lake Jumper”. M’atrau moltíssim la paleta de colors que vaig utilitzar.

Quines són les teves joies Joid’art preferides?
M’agraden les arracades Garland, són joies que s’ajusten al meu estil. Jo no acostumo a fer servir coses molt grans, pel que crec que aquesta col·lecció encaixa perfectament amb mi. A més, m’agrada la idea de combinar unes arracades bàsiques sense elements amb altres més atrevides, em sembla molt original.

WLA-SARA-MAESE-JOIDART-BARCELONA-11

jewels online shop Joid'art

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

This entry was posted in WE LIKE ARTISTS (CA) and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>